QUIXY ОСИГУРИ ПО-ДОБРА ВИДИМОСТ ЗА ГОСТИТЕ НА ЛЯТНАТА МАРКЕТИНГ ВЕЧЕР

Лятната маркетинг вечер, организирана от онлайн платформата mkt360.eu на 03 септември в Амфитеатъра на „София Ринг Мол” взриви емоциите на гостите с комбинацията от място, професионалисти, които озариха с присъствие сцената и маркетолози, жадни за горещи новини от света на дигиталните комуникации.

Нека Ви разкажем!

Една визитна картичка, се оказа напълно достатъчна, за да донесе (не)очакван подарък за всеки  от гостите на Лятната маркетинг вечер – лятна течност за чистачки QUIXY, концентрат от 25 мл.

Онлайн платформата mkt360.eu предпочете QUIXY заради безспорно високото качество на продуктите, немските стандарти на производство и атрактивната визия, която кореспондираше в синхрон с последните маркетинг тенденции, споделени от специалистите на събитието.

„Течността за чистачки е необходимото добро за всеки шофьор. Познаваме продуктите на QUIXY и се радваме на възможността да ги ползваме  през всички сезони.”,  споделиха някои от гостите на Лятната маркетинг вечер.

Добрата видимост и чистотата на стъклата намаляват пътните произшествия. QUIXY е марка със социално отговорно поведение и участието в Лятната маркетинг вечер напомни на хората, че пълната сигурност на автомобила гарантира безопасността на пътя.

Повече от 700 смели откриватели предпочетоха Лятната маркетинг вечер, за да погледнат под различен ъгъл на темата „Budgets & Digital”, както и да приложат последните новости от света на дигиталните комуникации в своето професионално ежедневие.

Практически опит и идеи от  амфитеатралната сцена на „София Ринг Мол”, споделиха Иванка Кючукова, Director Digital, bTV Media Group, Христо Христов, CEO, Netinfo, Вангелис Христофидис, маркетинг мениджър, София Ринг Мол, Иван Александров, CEO & Founder, ebag.bg, Здравко Минчев, сладкарници „Неделя”  и Иван Димитров, Digital Marketing Manager, pCloud.

Споделените емоции в края на лятото напълно завладяха маркетолозите и им напомниха, че предизвикателствата в света на търговските марки дебнат през всички сезони.

А Вие, готови ли сте да посрещнете първите по-студени дни с продуктите от зимната серия на QUIXY ?

Ако сте пропуснали Лятната маркетинг вечер, може да откриете QUIXY в повече от 1000 точки на продажба в цялата страна.

 

 IMG_1441 IMG_1452 IMG_1469 IMG_1481 IMG_1492 IMG_1497 IMG_1506 IMG_1511  

 


« назад