Автокозметичните препарати с марката QUIXY са символ на високо качество и иновативни съвременни почистващи технологии. Продуктите гарантират безопасност на пътя, свежест и чистота в купето на автомобила. Произведени при високи стандарти за контрол на качеството, продуктите са пример за прилагането на новите технологии в авто-химичната индустрия.

QUIXY предлага, както продукти за индивидуална, така и за професионална употреба.

Гамата продукти за индивидуална употреба включва най-необходимото, което един активен шофьор трябва да държи в автомобила си: от течността за чистачки до спрея за абсорбиране на миризми в купето. Серията има продукти за зимата, за лятото, както и такива за приложение през цялата година.

QUIXY предлага също и гама от препарати в големи разфасовки, предназначени за автомивки и автокозметични центрове.

Продуктите с марката QUIXY са предназначени за динамични, модерни млади хора, активни шофьори, които държат на безупречния вид на автомобила си. Разнообразието от масови и специализирани продукти, достига до крайния клиент благодарение на добрата дистрибуция и могат да бъдат закупени от над 1000 точки на продажба на територията на цялата страна. Автокозметичните продукти QUIXY  се предлагат във веригите бензиностанции Petrol, Shell, ЕКО, OMV, както и с търговските вериги METRO, Mr. Bricolage, Kaufland, Carrefour и др. 

Ако се интересувате от продуктите на QUIXY и искате да станете наш партньор, моля да ни пишете на sales@senax.bg или да се свържете с нас на телефони:

+35929434313
+359899998803